Alle voordelen op een rij van iDDNA

Omdat iDDNA® uw behandeling persoonlijk voor u samenstelt zijn er meer dan 113.246.210 verschillende behandeling combinaties mogelijk.

INNOVATIEF

iDDNA® is de enige anti-ageing behandeling die kijkt naar uw genen en uw lifestyle. Hierdoor kan er voor u een speciaal en optimaal anti-ageing behandelplan worden opgesteld, gebaseerd op uw vastgestelde biologische leeftijd.

BETROUWBAAR

De iDDNA® behandelingsprogramma’s zijn nauwkeurig ontworpen en bevatten de meest revolutionaire ingrediënten, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs en zijn klinisch getest voor een positief effect op uw genen en bieden een ultieme oplossing.

EXCLUSIEF

Aan de hand van uw genetisch rapport berekenen onze experts de correcte dosering, frequentie en hoogste concentratie van actieve ingrediënten om de behandeling op uw specifieke behoeften te richten. Zo krijgt u een echte exclusieve behandeling op maat.

REVOLUTIONAIR

Uw  iDDNA® Personal Advisor staat voor u klaar om u te begeleiden. U kunt natuurlijk ook terecht bij de specialist die uw DNA heeft afgenomen. iDDNA® biedt u een revolutionaire huidverbetering en een persoonlijke begeleiding die daar bij past.

Leave a reply