Een vitale organisatie begint bij een vitaal team

Een scherp oog op de gezondheid van je werknemers is essentieel voor je organisatie. Want, een vitale organisatie begint bij een vitaal team. Bedrijven groeien als teams opbloeien. Energie en vitaliteit is daarbij een basisbelang. Want met eventuele risico’s die je preventief signaleert, voorkom je mogelijk verzuim in de toekomst. Werknemers die inzicht hebben in hun valkuilen en risico’s als het gaat om hun gezondheid, stress en focus, worden zich meer bewust en gaan sneller over tot een gezondere lifestyle.

iDDNA helpt je organisatie bij het vinden van de juiste balans voor jou en je medewerkers. Met ons uitgebreide DNA-onderzoek kunnen we preventief inzicht geven in de gesteldheid van je team middels ons Business Balance Programma. De preventieve Balance Checks van iDDNA zijn fiscaal aftrekbaar. Investeer net als zoveel andere organisaties in je meest waardevolle kapitaal: je team en ga samen aan de slag met de full-services van iDDNA in DNA testing en coaching programma´s voor vitalere werknemers om kosten te reduceren en productiviteit te verhogen.

5 voordelen op een rij:

Een betere balans tussen werkdruk en energie

Betere prestaties

Waardering van het team

Focus op groei

Toekomstgericht ondernemerschap

  • Investeren in de toekomst, is investeren in jezelf en in je team. Wacht niet langer en neem direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek:

    Bel ons op 088-0116600

Ik wil teruggebeld worden:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.