iDDNA Netherlands

Hoofdkantoor
Postbus 62
9350 AB  LEEK
Nederland

iDDNA is wereldwijd het eerste en grootste platform dat op DNA onderzoek gebaseerde gepersonaliseerde diensten levert op het gebied van voeding, beweging en huidverbetering. We werken bij iDDNA al vele jaren met het gebruik van persoonlijke genetica voor een echt geïndividualiseerde benadering van welzijn. Wij geloven dat echt welzijn komt door de juiste weg voor jou te vinden en de basis begrijpelijk te maken hoe jouw genetica je gezondheid beïnvloedt. Dit leggen we uit in jouw persoonlijk genetisch rapport.

In je rapport zult je ontdekken hoe jouw DNA je dagelijkse beslissingen kan beïnvloeden om een ​​betere gepersonaliseerde levensstijl mogelijk te maken. We laten je de genetica-varianten zien die we hebben geanalyseerd, hoe ze je beïnvloeden en wat voor acties je in jouw levensstijl kunt ondernemen op basis van deze resultaten.

Veel gestelde vragen

Wat zou je graag nog willen weten? Wellicht staat je vraag hierbij:

  • Hoe lang duurt een intake en waar vindt deze plaats?
    Een intake duurt gemiddeld 2 uur en kan op elke gewenste locatie plaats vinden; bij je thuis, op kantoor of op de sportvereniging bijvoorbeeld.
  • Hoe lang duurt het voordat ik de uitslagen terugkrijg?
    De uitgebreide rapportage uit Amerika ontvangen wij ongeveer na 3 weken terug. Daarna begint de uitwerking hiervan in een praktisch rapport. 6 Weken na je intake heb je samen met je coach een vervolgafspraak om de uitslagen te bespreken en je Lifeste GEN-programma door te nemen.

Heb je toch nog een andere vraag? stel deze hier:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.