iDDNA® revolutionaire anti- ageing programma.

Er zijn verschillende manieren om huidveroudering tegen te gaan.
U kunt ervoor kiezen om regelmatig naar uw huidspecialiste te gaan, gezond te leven of voor eventuele cosmetische ingrepen te kiezen.

De leeftijd die u echt bent word uw chronologische leeftijd genoemd, dit kan een groot verschil maken met uw biologische leeftijd. Dit is de leeftijd die uw huid heeft aan de hand van uw levensstijl en omgeving.

U kunt bijvoorbeeld 28 jaar oud zijn chronologisch, maar als gevolg van uw levensstijl en de omgeving, kunt u een biologische leeftijd van 40 hebben.

Het is dus van groot belang dat u uw behandeling afstemt op uw biologische leeftijd anders hebben verzorgingsproducten of eventuele behandelingen niet het gewenste effect.

iDDNA® gebruikt uw DNA om uw biologische leeftijd te bepalen.

Hoewel u uw genetica niet kunt veranderen, heeft de wetenschap nu bewezen dat u drastisch kan veranderen hoe uw genen invloed hebben op uw verouderingsproces.

iDDNA® is een gepersonaliseerd anti-ageing programma op basis van uw echte biologische leeftijd, dus niet uw chronologische leeftijd. Uw eigen huid stimuleert uw natuurlijke anti-ageing eigenschappen, zo verbetert uw huid op cellulair en moleculair niveau.

Leave a reply