Met het Lifestyle GEN-progamma gaan we met de resultaten van het onderzoek samen werken aan de door jouw bepaalde doelen middels een praktisch gedragsaanpassingsprogramma. Deze doelen kunnen voor iedereen verschillend zijn. Of je nu je ideale gewicht wilt bereiken, of je huidverouderingsproces wilt vertragen. Je slaapprobleem wilt oplossen. Of je gewoon lekkerder in je vel wilt voelen. iDDNA is er voor iedereen die bewust wil leven in optimale vorm.

  • Investeer dus in jezelf en maak direct een vrijblijvende kennismakingsafspraak:

    Bel ons op: 088-0116600

Voeding

Een optimale voeding is voor elk persoon verschillend. Uit wetenschappelijke studies is gebleken dat vastgestelde diëten niet bij iedereen hetzelfde effect hebben. Bijvoorbeeld het beperken van noten en zaden in je dagelijkse voeding kan voor jou leiden tot een vitaler gevoel, terwijl dat voor je vriendin juist kan zorgen voor vermoeidheid. Voeding is dus heel erg persoonlijk! Maar waarom dan toch alle geijkte diëten blijven proberen? Dit leidt vaak tot frustratie wanneer je het gewenste resultaat dus niet haalt. Of geeft het dieet je een hongergevoel waardoor je jezelf niet fit voelt? Bij iDDNA doen we niet aan diëten, maar veranderen we je voedingspatroon. We laten je lichaam vertellen wat het nodig heeft om optimaal te functioneren binnen jouw gestelde doelen. Zo geniet je van het beste resultaat zonder je lijf tekort te doen.

Mental coaching:

Tegenwoordig is een burn out de nummer 1 reden tot ziekteverzuim. En dit begint al op een hele jonge leeftijd. Je hersenen krijgen steeds meer prikkels te verwerken en het stresslevel ligt al vanaf een jonge leeftijd erg hoog. Van stress kun je zelfs ziek worden. Het gaat op je organen zitten zoals je hart, hersenen, maag, darmen en je huid. Met iDDNA kunnen we uit de resultaten van het onderzoek halen hoe stressgevoelig jij bent of waar je slaapprobleem bijvoorbeeld vandaan komt. Deze resultaten vertalen we vervolgens door in het Lifestyle Gen-Programma hoe hier mee om te gaan. Middels praktische oefeningen en regelmatige sessies, coachen we je om je stresslevel onder controle te houden en je focus te verbeteren om zo je prestaties te optimaliseren en je slaapritme positief te hervatten.

Huidverbetering

We willen allemaal ouder worden op een mooie en vooral gezonde manier. Het huidverouderingsproces is per persoon verschillend en de geheimen hiervan liggen opgeslagen in jouw eigen DNA. Wil je weten hoe je hier effectief mee om moet gaan voor een optimaal resultaat? Na de uitkomsten van het rapport vertaalt jouw huidcoach deze door in een praktisch behandelplan aan de hand van jouw gestelde doelen. Hierbij is niet alleen de juiste huidverzorging van belang, maar ook je voeding. Twee aspecten die onmiskenbaar aan elkaar verbonden zijn in je huidverouderingsproces. Met het totale Lifestyle GEN-programma sla je geen stap meer over en geniet jij van een bewust leven in optimale vorm.

  • Gun jezelf de eerste stap naar bewust leven in jouw optimale vorm

    Bel ons op: 088-0116600