Suisse Life Science slaat de brug tussen jouw DNA, jouw data en hoe je dit daadwerkelijk kunt omzetten naar een gezondere lifestyle

Genetica speelt een belangrijke rol bij de diagnose en de behandeling van verschillende gezondheidscondities en de beschikking over meer gegevens betreft onze gezondheid is een positieve stap. Maar uiteindelijk is dit alles alleen relevant wanneer we DNA en Data daadwerkelijk met elkaar kunnen verbinden

Het 2017 CMO Generation Genome rapport presenteerde een visie waarbij genomica wordt geïntegreerd in de NHS binnen een tijdbestek van 5 jaar. Medical Research Council Professor Chinnery zei hier het volgende over “alle artsen moeten kunnen begrijpen wanneer het gebruik van genomische testen waardevol is en hoe de resultaten die terugkomen vanuit het lab gelezen dienen te worden.”

Suisse Life Science is er klaar voor om de manier waarop we data interpreteren en gebruiken te revolutioneren met de digitale technologie achter iDDNA die DNA data relevant maakt voor gezondheidsmanagement. De service helpt klanten maar ook doktoren en gezondsheidspecialisten met een positieve verandering in de gezondheidszorg.

Denk aan een toekomst waarin je ouder wordt maar zonder de ziektes die je ouders hebben gekregen. Een toekomst waarin ouder worden pijn vrij is en waar je preventief ziektes kunt weren. De DNA services die momenteel verkrijgbaar zijn brengen een hoop verwarring met zich mee. Klanten weten vaak niet hoe ze de resultaten moeten lezen en al helemaal niet wat ze kunnen doen om een preventieve lifestyle te realiseren aan de hand van deze data. My iDDNA sluit met communicatie via een smartphone de brug tussen de data en een persoonlijk lifestyle programma. Deze ´digitale coach´ helpt gebruikers daadwerkelijk om hun nieuwe lifestyle ´eigen´ te maken zodat ze langer en gezonder kunnen leven. iDDNA richt zich op de oorzaak van het probleem door te kijken hoe het lichaam reageert op voeding, levensstijl en omgeving. Van op DNA gebaseerde digitale voedingsplannen tot en met op maat gemaakte skincare weet iDDNA haar gebruikers te aan te sluiten op een digitale ervaring waarbij men dagelijks voortgang kan meten en monitoren. Binnen de op DNA gebaseerde digitale voedingsplannen worden ook gezondheidszorg professionals voorzien van specifieke voedingsvoorschriften om bepaalde condities zoals hypertensie, diabetes en overgewicht aan te pakken.

We zijn allemaal uniek en we zullen nooit onze genen kunnen veranderen maar we kunnen wel het beste halen uit onze ´fabrieksinstellingen´, onze omgeving en de keuzes die we maken op het gebied van lifestyle. De My IDDNA app is een baanbrekende combinatie van de beste doktoren, de laatste onderzoeken, voedingsconsulten en personal trainers die middels AI software de gebruikers helpen om gezonde en vooral goed geinformeerde beslissingen te maken betreft hun gezondheid en welzijn.

 

Leave a reply