Train SLIM in plaats van HARD

Laat je lichaam je vertellen welke training het nodig heeft.

Met het Talent GEN-programma van iDDNA laten we je DNA vertellen hoe je maximaal resultaat uit je kwaliteiten kunt halen als topsporter, muzikant of artiest.

Presteren op topniveau vergt een uiterste discipline van jezelf en je lijf. Maar wat houdt die discipline nu precies in? Moet je 7 keer per week trainen? Of is het voor je lichaam beter om dit slechts 5 keer te doen en 2 cooldown sessies. Moet je voor een wedstrijd juist koolhydraten eten? Of is het voor jouw lichaam beter om extra groentes binnen te krijgen? Heb je gemiddeld 10 uur slaap nodig? Of beter 6 uur slaap en 1 uur lezen? Het zijn allemaal specifieke disciplines die bij kunnen dragen tot het ultieme resultaat: een topprestatie leveren! Focussen, vol houden, winnen!

Talent GEN-Programma

Met het Talent GEN-programma kunnen we uit de resultaten precies zien welke sport met welke intensiteit het beste aansluit bij jouw lichaam en levensstijl. Je iDDNA coach beoordeelt een aantal belangrijke waarden die meer vertellen over je biologische leeftijd en ideale trainingsprogramma. Zo wordt onder andere je hartslag, bloeddruk en glycogeen voorraad bekeken. Ook zal er gekeken worden naar het herstelvermogen van je lichaam na een training, je risico’s op blessures, je uithoudingsvermogen en je vermogen om spiermassa op te bouwen. Hier koppelen we een individueel voedingsplan aan, afgemeten op jouw doelen. Op deze manier zijn we in staat om ongekende resultaten te behalen gebaseerd op wetenschap. Een slimme aanpak dus.

Resultaten

De resultaten zijn voor iedereen verschillend en uiteraard afhankelijk van de beoogde doelstellingen. Want waar voor een topsporter winnen het ultieme doel is. Is voor een artiest 10 avonden voor een uitverkocht stadion performen het hoogst haalbare succes.

Wat mag je van het Talent GEN-programma van iDDNA verwachten:

1 Een zeer uitgebreide DNA-studie specifiek ingezoomd op prestatieniveau
2 De beste talent opties aangepast op jouw lichaam
3 Een optimaal individueel trainings- en voedingsplan
4 Persoonlijke coaching en begeleiding in de uitvoer van jouw plan op de weg naar jouw persoonlijke succes!

  • Haal het maximale resultaat uit je talent, Maak direct een vrijblijvende afspraak:

    Bel ons op: 088-0116600