Uw DNA is uniek, waarom uw anti-ageing behandeling dan niet ?

Gebruikt u “one-size fits all” crèmes en supplementen? Uw lichaam is te uniek daarvoor! Wat voor een ander goed werkt hoeft voor u niet persé het juiste product te zijn.

Uw iDDNA® behandelprotocol wordt exclusief voor u gemaakt, gebaseerd op uw unieke genetische code.

Met al die verschillende huidverzorgingsproducten en merken is het tegenwoordig steeds lastiger te kiezen wat voor u de beste producten zijn.

Goedkoop geproduceerde producten, slechte formules, producten die niet of weinig worden geabsorbeerd door de huid, verhoogde kans op allergieën. Al deze factoren kunnen uw huid juist sneller verouderen in plaats van verbeteren.

Vanaf uw geboorte is uw huid als het ware aan het verouderen. Natuurlijk zijn de kenmerken van een verouderde huid pas later zichtbaar, maar het voor-traject heeft daar een grote invloed op.
Hoe de huid verouderd wordt bepaald door elke interactie die u heeft met uw omgeving, voedsel, hygiënische producten, en andere aspecten van uw levensstijl.

Het is zo uniek als een vingerafdruk. Deze uniciteit betekent dat bij iedereen het antwoord op de herbalancering van hun verouderingsproces tamelijk verschillend kan zijn.

HET IS TIJD OM HET PERSOONLIJKER TE MAKEN EN NIET LANGER TE GISSEN NAAR DE JUISTE ANTI-AGEING BEHANDELING.
Leave a reply